A Simple Key For گال چه نوع بیماری است Unveiled
A Simple Key For گال چه نوع بیماری است Unveiled
Blog Article
با این وجود از مهمترین راههای پیشگیری از بیماری گال میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
با اینکه گال از طریق تماس جنسی قابل انتقال است ، اما معمولاً از طریق تماس غیرجنسی و تماس پوست به پوست منتقل می شود.
آکادمی پوست آمریکا برای از بین بردن کنه ها و جلوگیری از ابتلا به گال ، توصیه می کند که تمام لباس ها ، ملافه ها و حوله ها را بشویید و همچنین کل خانه خود را از جمله مبلمان را با جاروبرقی پاکسازی کنید.
زخم: خاراندن مداوم ناحیه آلوده میتواند زخمهایی را ایجاد کند که آلوده شوند. اگر این اتفاق بیافتد ممکن است درمان اضافی با آنتیبیوتیک برای عفونت پوستی توصیه شود.
بعد از شستشو لازم است که به مدت ۱۰ تا ۳۰ دقیقه آنها را در خشککن با حرارت بسیار بالا خشک کنید. هر چیزی که قابل شستشو نیست باید کاملاً جارو کشیده شود. وقتی جارو کردید کیسه جاروبرقی را بیرون بیندازید و سپس با سفیدکننده و آب داغ کاملاً تمیز کنید.
فرش، مبلمان و پردهها را با استفاده از جارو برقی تمیز نمایید.
یادتان باشد که داروی بیماری گال را فقط با تجویز پزشک متخصص تهیه و استفاده کنید؛ زیرا داروهای دیگر شاید خارش شما را کمتر کنند اما بیماری را به طور کامل ریشه کن نخواهند کرد. پزشک با معاینه پوست شما، با بررسی نوع سوراخهای ایجاد شده بر روی پوست و با نمونه برداری و بررسی کردن بیماری گال ویکی پدیا آنها در زیر میکروسکوپ، حضور انگل و تخمکها را بر روی پوست شما تشخیص داده و برای درمان قطعی بیماری گال، داروی مورد نیاز را تجویز خواهد کرد.
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند بیشتر بدانید مشارکتها
در ادامه آب را به این ترکیب اضافه و مخلوط کنید تا خمیر غلیظ و یکدستی حاصل شود.
بعد از اینکه محلول را خوب ترکیب کردید آن را مستقیما روی ناحیهی مورد نظر اسپری کنید.
در طی چند ساعت از شروع درمان ، مایت ها باید از بین بروند و بیشتر افراد می توانند ۲۴ ساعت پس از درمان به محل کار یا مدرسه خود بازگردند.
زندگی روزمره پر از داستانها و اتفاقات عجیب است. داستانهایی که با «دانستن» شاید بتوان پایان شیرینتری برایشان رقم زد. دکتر مجازی مفتخر است که بهعنوان یکی از معتبرترین رسانههای علمی کشور، زندگی خوانندگان خود را با دانش روز بشریت پیوند میدهد.
در صورت تشخیص ابتلا به بیماری گال توسط پزشک، نیاز است که فرد هرچه زودتر اقدام به درمان بیماری کند. تشخیص این بیماری توسط پزشک عمومی، متخصص داخلی، اطفال، متخصص پوست و پزشک خانواده امکانپذیر است.
بیماری گال چیست؛ درمان خانگی گال (جرب) با داروی گیاهی و پزشکی